Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tudom mit gondol a legtöbb ember a szó hallatán hogy nem léteznek boszorkányok stb...

Hát akkor most kielemzem a boszorkányokat!De jó előre leírom hogy nem a kártyajósokról fogok irni és nem is a vasorrú bábáról!Megpróbálom egy olyan oldalról bemutatni ezt a csuda karriert hogy akihez eljut ez a cikk legalább kiismerje a boszorkányokat.Töviről hegyire haladunk!Napról napra!

 

 

Kártyajósok: Sajnos el kell hogy szomorítsak mindenkit aki azt gondolja hogy a kártyajós az boszorkány.... Hát nem.Kártyából még egy 5 éves kisfiú is tud jósolni, a baj ott kezdődik mikor a kártyajós kidobja a kártyát az illetőnek aki szép pénzt kiad ezért,az illető szépen végig hallgatja a nagy szöveget és be is meséli magának...Tehát a jóslat bejön de, miért?? Mert úgy cselekszik az ember,meghallgatja beleéli magát és úgy is alakul minden!Nem jövendölésre kell a kártyajóslást használni!Mindenkinek ajánlom ha valamit nagyon el szeretne érni...például egy pasit , akkor nem kell mást tennie minthogy maga elé veszi a paklikártyát, jól megkeveri és közben elmondja : összejövök ezzel a sráccal a kártya is ezt mutatja nekem,,ezt legalább kétszer elmondani keverés közben.Majd kidobja a kártyát saját magának és meglepő módon a kártya azt is fogja mutatni hogy kapcsolat lesz a pasival és ezután már csak jól bele kell élnie magát az embernek mintha jósnál lenne és meglepő de, igaz a pasi akiröl a kártyát dobta tényleg összejön vele! Én arra használom már a kártyát hogy ha nincs kedvem másként boszorkánykodni akkor egyszerűen elmondom a kártyának mit szeretnék , a kártyából ki is dobom és úgy is alakul minden.

 

 

Tenyérjóslás: Én úgy gondolom manapság az eggyik legegyszerűbb jóslási forma a tenyérjóslás, az embernek ugyanis nincs más dolga mint belenézni a tenyerébe  és a következő vonalakat megkeresni : életvonal, sorsvonal,szívvonal,fejvonal.Ezen vonalak mindíg erősebbek, mélyebbek mint a többi kis apró vonal!A tenyérjóslásról képet találsz nálam az albumban..Ha megnézted a képet kérlek hogy a saját tenyereden is kerezsd meg a vonalakat,ezután nincs más dolgod mint követni a képhez tartozó leírást és lám..máris jósoltál a tenyeredből!És nem lettél vasorrú :)

 http://666alpin.5mp.eu/honlapkepek2/666alpin/UIfBUPyKN4/nagy/tenyerjoslas.jpg

 

 

Tisztánlátás : Tudod hogy te is lehetsz tisztánlátó?Két fajta tisztánlátót ismerek , aki meditáció közben gyakorolja ezt a csodálatos élményt és akinek meditáció nélkül is megy.. Folyt köv....

Az oldalt napról napra bővítem, minden nap teszek hozzá valamit a témáról.Érdemes figyelni...


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!